.

Yhteys

Jos kolahtaa, älä kilahda.

Ota meihin yhteyttä

Palvelu saatavilla Savonlinnan taulousalueella.

Voit tulla ilman ajanvarausta
Vaurion arvointi käy hetkessä

Lommoluuri.fi

Jos kolahtaa, älä kilahda. Tee vahinkoilmoitus, soita Lommoluuriin 050 594 4133 ja lähetä meille kuvat vaurioista, tai poikkea käymään Lommoluurissa. Hoidamme vaurio- ja aikatauluarvion sekä tilaamme tarvittavat osat autoosi. Toimi näin.

Paikalliset hinauspalvelut

Miten toimia, kun vahinko yllättää?

Pysy rauhallisena, vahinkoja sattuu meille kaikille. Mikäli kyseessä on onnettomuus katso täältä ohjeet kuinka toimia onnettomuustilanteessa. Lommoluurin asiakaspalvelu 050 594 4133 opastaa sinua myös vahinkoasian hoitamisessa eteen päin.

Jos autosi on ajokelvoton, ota yhteyttä REDGO-hinauspalveluun puh. 09 315 815 28. Hinauspalvelu huolehtii autosi Lommoluuriin, jossa tarkastamme vaurion laajuuden.

Ota vastapuolen sekä mahdollisten silminnäkijöiden yhteystiedot ylös. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä poliisiin.

Mikäli autosi on ajokuntoinen voit tuoda sen Lommoluuriin vahinkotarkastukseen ilman ajanvarausta. Vahinkotarkastus hoituu myös puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tästä.

Autosi korjauskuluista vastaa vastapuolen vakuutusyhtiö eli sinun ei tarvitse maksaa omavastuuta tai huolehtia bonusmenetyksistä. Vahinkotarkastuksessa selvitämme vaurion laajuuden sekä huolehdimme korvausluvan saamisesta vastapuolen vakuutusyhtiöltä.

Mikäli autosi tarvitsee hinausta, soita REDGO-hinauspalveluun puh. 09 315 815 28. Hinauspalvelu huolehtii autosi Lommoluuriin, jossa tarkastamme vaurion laajuuden.

Jätä yhteystietosi kolaroidun auton omistajalle ja tee vahinkoilmoitus vauriosta vakuutusyhtiöllesi. Tarvittaessa autamme sinua sen täyttämisessä myös meillä Lommoluurissa.

Mikäli autosi on ajokuntoinen voit tuoda sen Lommoluuriin vahinkotarkastukseen ilman ajanvarausta. Vahinkotarkastus hoituu myös puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta tästä.

Tarkastuksen aikana selvitämme vaurion laajuuden ja teemme kustannusarvion vakuutusyhtiöllesi. Jos sinulla on kaskovakuutus, maksat korjauksesta vain omavastuuosuuden verran. Vakuutusyhtiösi korvaa myös toisen osapuolen autolle syntyneet vahingot.

Mikäli autosi tarvitsee hinausta, soita REDGO-hinauspalveluun puh. 09 315 815 28. Hinauspalvelu huolehtii autosi Lommoluuriin, jossa tarkastamme vaurion laajuuden.

Lommoton Oy
Tuottajantie 14
57220 Savonlinna